top of page

Primjena Zakona o privrednimdruštvima - izazovi i dilemePrivredna komora Crne Gore u saradnji sa Udruženjem pravnika Crne Gore organizuje u petak 26.02.2021. godine, sa početkom u 11 sati u prostorijama Privredne komore, ul. Novaka Miloševa br.29/II, dana treću godišnju sesiju na temu:"Primjena Zakona o privrednim društvima

- izazovi i dileme"Zakonom o privrednim društvima iz jula 2020. godine uređena je na novi način registracija, upravljanje, restrukturiranje, prestanak i druga pitanja od značaja za rad privrednih društava, preduzetnika i dijela stranog društva.


Na ovogodišnjoj sesiji, o ovim temama, će govoriti prof. dr Mirko Vasiljević, redovni profesor privrednog prava, bivši dekan Pravnog fakuleteta Univerziteta u Beogradu.


Učesnici sesije će takodje imati priliku da razgovaraju o izazovima u primjeni postojećih rješenja u praksi, razmijene iskustva i iznesu svoja zapažanja u implementaciji Zakona.


Sesiji će prisustvovati predstavnici akademske zajednice, privrednici, članovi Privredne komore i Udruženja pravnika Crne Gore.


Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi na mail ldjondovic@pkcg.org, najkasnije do srijede 24.02.2021. godine.


Agenda sesije je dostupna ovdje.


Telefon za informacije je: 020 230 605.S poštovanjem,


P R E D S J E D N I K

Privredne Komore

g. Vlastimir Golubović s.r.


P R E D S J E D N I K

Udruženja pravnika Crne Gore

Prof. dr Branislav Radulović s.r.

コメント


bottom of page