top of page

Okrugli sto o izmjenama Zakona o registrima prebivališta i boravišta


(Izvor: Portal analitika)


Zbog velikog interesovanja stručne i ukupne javnosti, Udruženje pravnika Crne Gore organizovaće okrugli sto o Nacrtu zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o registrima prebivališta i boravišta, 14. aprila 2021 godine, na kojem će se razmotriti ponuđeni zakonski tekst, saopšteno je iz te organizacije.


Na okrugom stolu učešće će uzeti članovi Upravnog odbora Udruženja pravnika, članovi Senata Udruženja, univerzitetski profesori, pripadnici akademske zajednice i civilnog društva.


„Cilj organizacije okruglog stola je da se na nivou akademske zajednice otvore i rasvijetle pojedina sporna pitanja koja su predmet interesovanja pravničke i ukupne javnosti, usljed činjenice da resorno ministarstvo nije programom javne rasprave predvidjelo dijalog i komunikaciju sa zainteresovanim subjektima u formi okruglih stolova i drugih oblika neposredne komunikacije“, ističe se u saopštenju UPCG.


Dodaju da će Udruženje pravnika, nakon održanog okruglog stola, izraditi zaključke koji će biti prezentovani javnosti.


„Okrugli sto će se održati 14.04.2021. godine (srijeda) sa početkom u 11,00h u centralnoj sali PR Centra – ul. Josipa Broza 23a prvi sprat – Stari Aerodrum Podgorica“, zaključuje se u saopštenju.


Kommentare


bottom of page