top of page

Đurašković održao sastanak sa predstavnicima Udruženja pravnika Crne GoreGradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, sastao se danas sa predstavnicima Udruženja pravnika Crne Gore, Branislavom Radulovićem, predsjednikom Udruženja pravnika Crne Gore, akademikom CANU Zoranom Rašovićem, predsjednikom Senata Udruženja, Veselinom Vučkovićem, članom uprave Udruženja, kao i sa Vladimirom Nikaljevićem, predsjednikom NVO „Komunica”, a sastanku je prisustvovao i pravni tim Prijestonice Cetinje.


Prof. dr Branislav Radulović istakao je da Udruženje, kojim predsjedava, ove godine obilježava 90 godina od osnivanja i da tim povodom planiraju organizovanje niza aktivnosti, izrazivši želju da neke od njih budu održane i u Prijestonici Cetinje.

“Gradonačelnik Nikola Đurašković pozdravio je predlog i inicijativu Udruženja pravnika Crne Gore da Prijestonica Cetinje kroz planirane aktivnosti uzme učešće u obilježavanju ovog važnog jubileja i naglasio da će gradska uprava Prijestonice biti snažan partner i podrška najstarije organizacije crnogorskih pravnika”, navodi se u saopštenju prijestonice.Đurašković je izrazio zadovoljstvo što je imao priliku da razgovora sa respektabilnim stručnjacima u oblasti prava i zahvalio na otvorenosti za diskusiju o zakonskim rješenjima i spremnosti da pravni timovi ovih organizacija budu na raspolaganju za saradnju i konsultacije za planirane aktivnosti.


Udruženje pravnika Crne Gore je tom prilikom poklonilo Prijestonici Cetinje dio kapitalnih izdanja sa pravnom tematikom.

Comentários


bottom of page